Hungarian Modeling Forum

PSMK Makett Kupa

  • 2 Válasz
  • 214 Megtekintés
*

Donzsooo

Re:PSMK Makett Kupa
« Válasz #3 Dátum: 2021. Június 20 - 22:09:17 »
Idézet
Kiemelt kategória - F-14 Tomcat
Szeretnél egy ilyen egyedi díjat nyerni? Semmi más dolgod nincs, mint az elkészült F-14 Tomcat makettedet benevezni a kiemelt kategóriába és a verseny napján elhozni a IV. PSMK Makett Kupára! Gyakorlatilag várunk minden makettet minden méretarányban, legyen az egy frissen befejezett munka vagy egy régebben készült alkotás! A külön kategóriába lehetőséged van nevezni a korábbi versenyeken indított és akár helyezést, díjazást elért művedet is, legyen az egy D verzió a U.S. Navy kötelékéből vagy esetleg egy korai A típus Iránból! Ha több kész maketted van, az sem akadály, hozd el, a lényeg, hogy F-14 Tomcat legyen!
A kiemelt kategória az alábbiak szerint kerül kiírásra:
F-14 Tomcat 1:700 & 1:350
F-14 Tomcat 1:144
F-14 Tomcat 1:72
F-14 Tomcat 1:48
F-14 Tomcat 1:32
Szóval ha van kész Tomcat-ed, nevezd be előregisztrációban, hozd el és nyerj egyet az alábbi egyedi díjakból!
Üdvözlettel:
Painting School Makett Klub


*

Donzsooo

Re:PSMK Makett Kupa
« Válasz #2 Dátum: 2021. Június 20 - 22:06:22 »
Idézet
Sziasztok!
Polgári bemutató!
1 óra, 3 makettező, 4 betű!
13:00 órától interaktív workshopot tart Kisgyörgy Balázs, Maros Kornél és Tímári Blanka - a Costum Model Garage Hungary!
Ami biztosan lesz autómakettezés, polgári dioráma építés, kiegészítők, élethű ábrázolás, tuning. Fókuszban az alapok, egyedi részletek, tippek, trükkök.
Ne hagyd ki a CMGH vetített prezentációval egybekötött interaktív bemutatóját a IV. PSMK Makett Kupán, június 26-án, az OFF-ban!
Üdvözlettel:
Painting School Makett Klub

*

Donzsooo

PSMK Makett Kupa
« Válasz #1 Dátum: 2021. Február 18 - 10:13:44 »
Idézet
Újra megpróbáljuk...
A sajnálatos tavalyi versenytörlés után úgy gondoltuk, hogy idén lesz olyan a helyzet, hogy meg lehessen rendezni a IV. PSMK Makett Kupát. A versenynek helyet biztosító OFF-al tartott megbeszélés után most úgy látjuk, hogy egy késő júniusi időpontban nagy valószínűséggel a verseny megtartható lesz, mégha lesznek is akkor olyan elővigyázatossági intézkedések, melyeket be kell tartani mindannyiunknak. Határidőnaplókat, mobilokat elő, a IV. PSMK Mkett Kupa dátuma 2021.06.26. szombat. Helyszín, a korábbról már megismert OFF Kultúrszövőgyár, Budapest. Természetesen amennyiben olyan, előre nem látható, korlátozó intézkedések lesznek érvényben, amelyek a verseny megtartását nem engedik, akkor ezt tudatjuk mindenkivel. A versennyel kapcsolatos híreket, akárcsak a korábbi versenyek során, itt a rendezvény hivatalos Facebook oldalán tesszük közzé. Az idei versenyre érvényes kategóriákat, az esetleges külön kategóriákat az elkövetkezendő hetekben hirdetjük ki itt, a verseny FB oldalán. Ami biztos, hogy a tavaly tervezett  "F-14 Tomcat - 50 éve a levegőben" külön kategória idén kerül megrendezésre.
Üdvözlettel:
Painting School Makett Klub