Hungarian Modeling Forum

Ferrari F50 Tamiya 1:24

• 6 Válaszok
  • 434 Megtekintések
*

Attila

Re:Ferrari F50 Tamiya 1:24
« Válasz #7 Dátum: 2021. Március 27 - 16:13:25 »
Szia, Attila!
Annyi lenne az észrevételem, hogy a jobb oldali kipufogó ránézésre hozzáér a kasznihoz, illetve, talán egy kicsit rövidek, és vaskosak is a csövek, de szép munka. A fényezés nagyon szép lett.
Ezen a képen látszik mire gondolok:
Találtam olyan képet is, ahol úgy állnak a kipufogóvégek, mint a maketteden, úgyhogy nem szóltam  ^-^
Köszönöm szépen, a fényezéssel én is elégedett vagyok.A kipufogóban szerintem igazad van.Középen kellene annak  lennie de sajnos nem tudtam már lejjebb rakni.

*

Attila

« Válasz #6 Dátum: 2021. Március 27 - 16:09:54 »
Köszönöm!Ha mégegyszer megépítem, akkor a hátsó lámpákat és a rácsot azt máshogy fogom megcsinálni, azokkal nem vagyok elégedett.
Igen most jobban megnéztem, főleg azon a képen fura kicsit, amin a hátúlja telibe van fotózva!
A rács alatt, ha jól látom valamilyen ezüsttel van festve a kaszni?
Az elképzelés, gondolom az volt, hogy látszódjon rendesen az a fránya rács, ha már megcsináltad!?
Csak is tanácsként, próbáld ki legközelebb, hogy valamilyen sötétebbel, nem feketével, talán gunmetállal!
Valamenyire látható is lesz a rács, de nem lesz ennyire kírívó! Amúgy őszintén, gyönnyörű munka!
Az ezüstös szín az az üveg, amit a leírás szerint feketére kellett volna festeni imitálva a rácsot.Én viszont azt szerettem volna, hogy átlátszó legyen és lehessen látni a motort a rácson keresztül mint a valóságban is.Ebből lett ez a hibrid megoldás 🤦‍♂️🤦‍♂️

*

papó

« Válasz #5 Dátum: 2021. Március 27 - 14:21:47 »
Szia, Attila!
Annyi lenne az észrevételem, hogy a jobb oldali kipufogó ránézésre hozzáér a kasznihoz, illetve, talán egy kicsit rövidek, és vaskosak is a csövek, de szép munka. A fényezés nagyon szép lett.
Ezen a képen látszik mire gondolok:
Találtam olyan képet is, ahol úgy állnak a kipufogóvégek, mint a maketteden, úgyhogy nem szóltam  ^-^
:p

*

Donzsooo

« Válasz #4 Dátum: 2021. Március 27 - 13:52:41 »
Köszönöm!Ha mégegyszer megépítem, akkor a hátsó lámpákat és a rácsot azt máshogy fogom megcsinálni, azokkal nem vagyok elégedett.
Igen most jobban megnéztem, főleg azon a képen fura kicsit, amin a hátúlja telibe van fotózva!
A rács alatt, ha jól látom valamilyen ezüsttel van festve a kaszni?
Az elképzelés, gondolom az volt, hogy látszódjon rendesen az a fránya rács, ha már megcsináltad!?
Csak is tanácsként, próbáld ki legközelebb, hogy valamilyen sötétebbel, nem feketével, talán gunmetállal!
Valamenyire látható is lesz a rács, de nem lesz ennyire kírívó! Amúgy őszintén, gyönnyörű munka!

*

Attila

« Válasz #3 Dátum: 2021. Március 27 - 13:43:45 »

*

Donzsooo

« Válasz #2 Dátum: 2021. Március 27 - 12:55:09 »
Szép munka! :)
Gratulálok!

*

Attila

Ferrari F50 Tamiya 1:24
« Válasz #1 Dátum: 2021. Március 27 - 11:44:01 »
Nagyon király makett.Hobby Design feljavítóját használtam hozzá.