Hungarian Modeling Forum

Trumpeter 1/700 RN Littorio

  • 1 Válasz
  • 226 Megtekintés
*

Rigó Csaba

Re:Trumpeter 1/700 RN Littorio
« Válasz #2 Dátum: 2021. Március 14 - 17:48:07 »
Folytatás

*

Rigó Csaba

Trumpeter 1/700 RN Littorio
« Válasz #1 Dátum: 2021. Március 14 - 17:43:02 »
A készlethez jár egy kis lap fotómaratás de én megvettem hozzá az Eduard RN Roma maratást ami sajnos nem teljesen ugyan az a hajó, de a fontosabb részek egyeznek. A White Ensign Models gyárt álltalános készletet ami mind a 3 testvér hajóhoz jó és részletesebb is mint az Eduard viszont ezt könyebb volt beszerezni. Emellett a fő lövegekhez vettem Master Model lövegcsöveket.
Magával a készlettel úgy incs különösebb baj de a hajó allja és a vizvonal rész nem illeszkedett egyformán , ha az egyik oldalt pontosan ragasztottam akkor a masik oldalt az alsó rész bentebb volt pár mm-ert, ezt tömítettem ami látszik is a képeken, egyébként semmi extra , maratás nélkül egy átlagos 1/700 as trumpeter hajó.
A festés is egy érdekes rész mivel az olasz hajók allja nem a megszokott vörös hanem zöld szinű ezt az útmutató nem írja, a piros fehér csíkok maszkolása macerásabb volt mivel a fedélzetre öntött apró részletek miatt nem lehet normálisan mastkolni ezért sok utójavítás szükséges, valahol nem is lett párhuzamos.
Összességében nem egy rossz makett ,én szerencsére bolti ár alatt jutottam hozzá így kiegészítőkkel lett annyi mint a bolti ára , teljes áron már nem venném meg szerintem.